Startlijst dressuurwedstrijd zondag 21 april

De voorlopige startlijst is bekend en is hieronder te vinden. Iedereen die zich heeft ingeschreven hebben we kunnen plaatsen en mag dus starten op zondag 21 april. 

We zullen deze wedstrijd met de nieuwe KNHS-FNRS dressuurproeven starten (versie 2022). Je kan deze proeven vinden door in te loggen op MijnKNHS (https://www.mijnknhs.nl/Account/Login) onder dressuurproeven > f-proeven. Het is ook mogelijk om op de manege een nieuw proevenboek aan te schaffen voor €19,95.

De leerstof voor de theorietoets bij diplomaproeven is wel hetzelfde gebleven. Je kan dus gewoon het boek Leer paardrijden met plezier – versie 2016 gebruiken om te leren.

Let op! De startlijst is een voorlopige startlijst. Er kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden. Controleer de website dus nog even de avond voor de wedstrijd. Onderstaande tijden zijn richttijden. Een wedstrijd kan door omstandigheden in- en uitlopen. Zorg dus dat je ruim op tijd aanwezig bent om je pony klaar te maken en voor het losrijden. De prijsuitrijkingen zijn in de pauze na afloop van jouw categorie.

Heb je vragen over het rijden van wedstrijden? Stel die dan gerust aan onze wedstrijdcommissie!

Met vriendelijke groet,