Ruitertrainingsdag

Uniek op Equito: Ruitertrainingsdag met Jokerpaard, flexchair en rijden met Anoek van Kol, Meike en Maaike op woensdag 3 januari

Joker’s Jada is een mechanisch paard die je zelf in beweging brengt.

Oefen met Jada stap, draf, galop, overgangen en tempowisselingen. Doordat Jada niet compenseert, merk je direct of je de juiste bewegingen maakt! Verbeter je coördinatie en balans. Jada geeft al snel eye-openers en feedback over jouw bewegingen.

De Flexchair is een bijzondere, beweeglijke ‘stoel’, die is aangesloten op een beeldscherm, dat jou precies laat zien hoe je beweegt en wat voor effect dat heeft. Ontdek hoe je met kleine bewegingen vanuit je romp je paard zo goed en klein mogelijk kunt aansturen. Kom er achter welk onbewuste bewegingen je maakt en train je rug- en buikspieren!

Op het paard: Ervaringen die je hebt opgedaan op Jada, de Flexchair en op de grond neem je mee tijdens de rijles. Zo kan je alles wat je hebt geleerd, direct op het paard toepassen. Jullie samenwerking verbeterd en paardrijden wordt nog leuker voor ruiter én paard. De trainingsdag is van 10:00 tot 14:30 uur en deelname kost € 55,- per persoon (vanaf minst-gevorderd).