Sponsoren gezocht: Help ons Taran te behouden!

Op dinsdag 2 mei had Koda een verrassing voor ons: een prachtig hengstveulen, genaamd Taran. Natuurlijk zijn we heel blij met dit prachtige geschenk, maar het stelt ons ook voor een probleem. Op Equito hebben geen ruimte om een veulen met leeftijdsgenootjes gezond op te laten groeien. Als we Taran willen behouden, zodat hij over een paar jaar ook op Equito kan leven als manegepony, moeten we een goed opfokadres voor hem vinden. Maar dat kost (veel) geld: elke maand eten, weidegang/uitloopstal en verzorging, hoefsmid, dierenarts etc. Pas als hij ruim drie jaar is kan hij terugkomen naar de manege om opgeleid te worden tot rijpony.

We hebben daarom besloten om de sponsorloterij van de Open Dag in te zetten om een deel van dit geld bij elkaar te krijgen, zodat we Taran niet hoeven te verkopen.

Voor deze sponsorloterij zijn we dringend op zoek naar mensen die leuke prijzen beschikbaar willen stellen, bijvoorbeeld hebbedingen als boeken, gebruiksvoorwerpen, speelgoed etc. (dit hoeven geen paardenspullen te zijn). Denk je iets te kunnen bijdragen in ruil voor naamsbekendheid? Neem even contact met ons op. Zo werkt het: De prijzen van de sponsorloterij staan de hele open dag uitgestald bij het lotenverkooppunt. Mensen kopen een strikje met lootje om één van de twee spelletjesteams (team groen en team geel) te supporten. Wint jouw team het spelletjestoernooi, dan maak je kans op de leuke prijzen. De opbrengst van de lootjes gaat geheel naar de opfok van Taran.