Activiteiten meivakantie

Woensdag 24 april: Teamchallenge
Maak een team van vier ruiters en doe mee! Als team testen jullie je ruiter-skills met dressuur, springen, behendigheid en horsemanship. Plezier staat voorop! We starten om 9:30 uur en eindigen rond 15:30 uur. Deelname kost € 25,- per persoon en is mogelijk vanaf half-gevorderd niveau. Heb je niet direct een heel team, maar wil je wel graag meedoen? Overleg even met Maaike of Iris.

Dinsdag 25 april: Workshop Jesse Drent! Zie elders in deze nieuwsbrief.

Woensdag 26 april: Voltige-ochtend
Vind je voltige leuk? Doe dan mee! We beginnen om 9:00 uur. Om 11:30 laat je jouw kunsten zien in een leuke voltige-show. Deelname kost € 30,-, dit is inclusief drinken en lekkers.

Donderdag 27 april: Koningsdag, de manege is gesloten.

Vrijdag 28 april: Oefendag Open Dag.
Iedereen die al een concreet idee voor een show voor de Open Dag heeft, kan vandaag de show verder uitwerken en in overleg met ons oefenen. Hier zijn geen kosten aan verbonden, wel vooraf aanmelden per e-mail, bij Maaike of bij jouw instructeur.

Meivakantie 1 t/m 5 mei: Verzorgponyweek (vanaf half gevorderd niveau)
Tijdens deze week krijg je een vaste verzorgpony, waar je elke dag tussen 12:00 en 15:00 uur een uur op mag ‘vrij-rijden’. Uiteraard zorg je deze week goed voor jouw pony: poetsen, stal uitmesten, tuig schoonmaken, grondwerk doen, grazen met de pony, ponymassage, etc. Tussendoor kan je meedoen met workshops die wij organiseren (bijvoorbeeld invlechten, bandageren, longeren, pony-EHBO), maar dat hoeft dus niet. De deelnemers zijn elke dag welkom vanaf 8:00 uur tot (uiterlijk) onze sluitingstijd. De uren waarop je kan rijden staan vast, de rest is meer vrijblijvend. Deelnemen aan de verzorgponyweek kost € 200,- . Meld je snel aan, want elke pony kan maar door één ruiter gekozen worden!.

28 mei 2023: Equito bestaat 25 jaar! Feest tijdens onze Open Dag!
Het thema is: Equito voor altijd! We blikken terug naar showthema’s uit het verleden en nemen een kijkje in de toekomt. Overdag met een echte ponymuscial met shows, spelletjes en de sponsorloterij. In de avond is er een BBQ met muziek en gezelligheid (voor ruiters, oud-ruiters en ouders). Om deze dag tot een groot succes te maken zijn we op zoek naar:
Shows: ruiters die graag een leuke show maken voor de Open dag! Heb je een leuk idee? Denk bijvoorbeeld aan een politieponyshow, vrijheidsdressuur, pas-de-deux, springshow, voltigeshow, leading rein etc. Aarzel niet, maar leg je ideeën voor aan Myrthe, Meike, Iris, Naomi, Maaike of één van de stalmedewerkers. Ook als je geen eigen idee hebt, maar wel graag meedoet, kan je dit bij ons aangeven. Dan kunnen wij jou misschien aan een leuk showteam koppelen.
Spelletjesteams: op de open dag strijden twee teams in allerlei ponyspelen om de wisselbokaal. Elk team bestaat uit ruiters van elk lesniveau, die samen de opdrachten uitvoeren. Vind jij ponyspelletjes helemaal geweldig en maak je graag onderdeel uit van een team? Geef je snel op. Let op: je moet hiervoor op 28 mei de hele dag beschikbaar zijn! Er zijn geen kosten aan verbonden.
Sponsoren: Elk jaar zamelen we geld in via onze sponsorloterij: Mensen kopen op de open dag een strikje met lootje om één van de twee spelletjesteams te sponsoren. Wint jouw team, dan maak je kans op leuke prijzen. De opbrengst van de lootjes willen we dit jaar besteden aan een mooie dressuurspiegel voor langs de achterbak. Zo kunnen ruiters direct zien hoe ze rijden en hoe hun pony loopt en dus de beste, snelle feedback krijgen. Voor deze sponsorloterij zijn we op zoek naar mensen die leuke prijzen beschikbaar willen stellen (hebbedingen als boeken, gebruiksvoorwerpen, speelgoed etc.). Denk je iets te kunnen bijdragen in ruil voor naamsbekendheid? Neem even contact met ons op.