Afscheid

Hoi allemaal. Na 19 jaar op Equito heel veel mooie dingen mee gemaakt te hebben, ga ik alleen nog hier werken als inval-instructeur als dat nodig is.
Ik begon toen ik 10 jaar was met ponyrijden en al snel werden de Haflingers mijn lievelingspony’s. Van hun mocht ik heel veel leren, zoals doorzetten als iets niet meteen lukt en nog een keer proberen. Net zolang tot het wel lukte.
Al snel werd ik hulptroep en was ik bijna altijd op stal te vinden. Er zijn ruiters die inmiddels allang volwassen zijn en die ik vroeger al geholpen heb!
Na mijn middelbare school ben ik de Paardensport Opleiding gaan volgen. Na heel veel leuke stages ben ik toch weer terug gegaan naar Equito.
Het was super leuk om erbij te zijn toen Equito Hippisch Ondernemer van het Jaar 2016 werd! Bedankt dat ik zoveel ruiters van Equito de basis mocht geven voor het ponyrijden. Nu ga ik mij focussen op het geven van autorijlessen, wat makkelijker te combineren is met aandacht voor mijn gezin. Ik vind het superleuk dat er meiden zijn die ik eerst heb leren ponyrijden en die ik nu autorijles geef! Lesgeven blijft toch echt het allerleukste om te doen. Tot ooit! Hulptroepen, blijf lekker helpen! Misschien worden jullie dan de nieuwe Kuni!
groetjes van Kuni