Zeer geslaagde Nieuwjaarsshow

Zaterdag 6 januari hebben we het nieuwe jaar gevierd met een prachtige Nieuwjaarsshow!

Acht teams van twee ruiters en pony’s hadden allemaal een prachtige choreografie gemaakt met kostuums en muziek bij de Pas-de-deuxwedstrijd.

Zo handen we SuperMario op de nieuwe kartbaan (Katie & Noor met Apart & Koda), Flowerpower van Lily-Rose & Olivia met Ventje & Tienès, Frozen ,prachtig vertolkt door Lily als Else en Cornelia als Anna met Snowy als Olaf en Piaffe als Sven. Er was een heel gezellig Après-ski feestje van Tamsin & Linde met barebackpad op Pinto & Pablo. De verloren rendiertjes Ukkie & Djinny deden een prachtige show tussen de dubbele lijnen met Felicia (die last minute inviel voor Hanne), Imme, Lisa & Ariël.

De prijswinnende shows wonnen kaartjes voor de vrijdagavond van Jumping Amsterdam (met veel dank aan Jumping voor de al jarenlange samenwerking!).

Dit waren de Kerstspirit Carmen op Sammy met Nieuwjaarsspirit Marie op Nola, Cars met tot auto’s omgetoverde Nola & Mulan met Maud & Faye. En de absolute winnaars Senne & Andrea met Timon & Monty , die als twee ruiters uit het schaduwland van de doden in een zoektocht naar een lang vergeten hoefijzer, dat volgens een Mexicaanse legende ooit harten verbond tussen levenden en doden, geïnspireerd op de tekenfilm Coco.

Ondanks de kou, was er veel publiek en was het heel gezellig. Ook de choco met slagroom en de erwtensoep vielen goed in de smaak. Kortom, een heel goed begin van 2024! Alle ruiters, hulptroepen en medewerkers heel erg bedankt voor al jullie creativiteit en inzet!