Medewerkers

Gelukkig hoeven Maaike en Axel niet alles alleen te doen. Dit zijn de medewerkers van Equito: 

Hoi! Mijn naam is Iris. Sinds augustus 2020 werk ik op Equito. Ik ben begonnen als stalmedewerker en geef inmiddels ook les, en ik ben coach van de youngleaders niveau 1 & 2. 
Toen ik 11 was ben ik begonnen met paardrijden bij een manege bij mij in de buurt. Al snel was ik niet meer weg te slaan bij de paarden. Ik was vrijwilliger op een manege voor ruiters met een beperking en had meerdere verzorgpaarden.
Na de middelbare school ben ik de opleiding SPW Kinderopvang gaan volgen, maar daarna kon ik het niet weerstaan om ook de Paardenhouderij in Barneveld te gaan doen. Op Equito heb ik mij mogen ontwikkelen tot instructeur, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Ook kan ik erg genieten van het geven van grondwerklessen. 
Mijn lievelingspony op de manege is Maerijn, ik heb veel van haar geleerd en ze leert ook weer een beetje van mij. Het is zó leuk om met haar samen te werken!
Ook heb ik een eigen paard, Twix. Hij is mijn grote vrolijke vriendje, waar ik ook weer heel veel van leer. Hij staat niet op de manege, maar op een stal in Eemnes.

Tot snel op de manege! Groetjes, Iris 

Hoi! Ik ben Meike. Toen ik zeven was, begon ik hier op Equito met mijn eerste paardrijles met Ukkie. Inmiddels zijn we heel wat jaartjes verder, waarin ik van beginner ben opgegroeid tot hulptroep, wedstrijdcommissie-lid en sinds een paar jaar ook les geef. Ik rijd nog altijd zelf in de les en leer elke keer dat ik op een pony zit weer nieuwe dingen. Ik ben nog lang niet van plan te stoppen met hier rijden of rondlopen. Heb je vragen over paardrijden, het deelnemen aan wedstrijden of de manege? Stel ze vooral, want ik beantwoord ze maar al te graag! 

Tot snel op stal! 

Hoi, Ik ben Nova. Ik ben begonnen als ruiter op Equito, maar via een stage werk ik nu al een paar jaar op stal. Ik help bij het uitmesten en opstrooien, hou de weilanden en paddocks netjes en ik poets alle pony’s tot ze prachtig glanzen. Ik werk vooral overdag, waardoor jullie mij misschien niet allemaal kennen. Maar ik weet veel van de pony’s en word altijd vrolijk als ik bij ze ben. Je mag me dus van alles vragen. Mijn favoriete pony’s zijn Apart, Pinto en Pablo.

Hallo, ik ben Naomi. Ik werk op Equito als instructeur en stalmedewerker. Toen ik elf was begon ik met paardrijden, niet bij Equito, maar aan de andere kant van Nederland. Elk vrij moment waren mijn tweelingzus en ik daar te vinden. Na mijn studie kwam ik op Equito terecht, eerst als  vrijwilliger, nu als medewerker op woensdag. Naast mijn werk als freelance journalist en fotograaf vind ik een dag tussen de pony’s en kinderen echt heerlijk. Het leuke aan onze pony’s vind ik dat ze allemaal een ander karakter hebben. En daarmee uitstekende leermeesters zijn! Ik heb de opleiding tot allround manege-instructeur gevolgd en ben afgestudeerd als sociaal psycholoog. Ik heb mijn eigen bedrijf als freelance tekstschrijver en fotograaf, Naomi tekst en fotografie. Ik werk in opdracht, maar doe ook eigen projecten. Ik maak ook regelmatig foto’s van de pony’s of van activiteiten. Die kun je bijvoorbeeld vinden op de website.

Hoi, ik ben Maud! Ik rij nu al ongeveer 11 jaar op Equito! Als kind vond ik paarden al super leuk, daarom vind ik het leuk dat ik hier nu mag werken. Mijn lievelingspony is Monty. Monty is super leergierig en ik kan veel van haar leren. En ze is super schattig natuurlijk! Skipper vind ik ook heel leuk. Ik werk op vrijdagmiddag, maar ik ben ook op donderdag en zaterdag op de manege te vinden. Spreek me gerust aan met al jouw vragen over de manege en de pony’s!

Hey allemaal, ik ben Lola. Sinds ik me kan herinneren vond ik paarden al leuk, en was dus mega blij toen ik op mijn 7e op Equito mocht gaan paardrijden! Toen ik binnen kwam ben ik meteen verliefd geworden op Darwin dat is de afgelopen 11 jaar ook gebleven! Inmiddels het ik een hele speciale band met hem. Ik heb de afgelopen jaren veel mogelijkheden gekregen en heb super veel geleerd. Ik werk hier vaak op stal tijdens de lessen en ik vind ik het super leuk om jullie allemaal te helpen en met jullie plezier te maken!

Hoi ik ben Senna, ik rij nu al bijna 11 jaar op Equito. Sinds ik klein ben, ben ik helemaal verliefd op paarden! Dus ik vind het super leuk dat ik nu ook hier al een tijdje werk! Mijn lievelingspony is Gabber. Zijn ondeugende en werkwillige karakter maakt hem super leuk om mee te werken! En hij is natuurlijk ontzettend schattig! Ik werk en help regelmatig op stal.  Dus stel gerust al je vragen, ik zal altijd klaarstaan om je te helpen! 

Hoi! Ik ben Marieke en ik ben (gediplomeerd) inval-instructrice bij Equito. Ik heb tijdens mijn studie met veel plezier heel wat jaren bij Equito gewerkt op de vrijdag en zaterdag, maar inmiddels is de studie afgerond en werk ik als fysiotherapeut in Haarlem. Nu val ik zo nu en dan in waar nodig, en dat vind ik hartstikke leuk om te doen! Ook geef ik elk jaar de carrouselcursus om een mooie show te maken voor de open dag. Daarnaast vind ik het leuk om op stal te helpen met allerlei klussen, van uitmesten tot zadels en hoofdstellen schoonmaken. Mijn lievelingspony is Jambo, dus altijd als ik op Equito ben kan hij rekenen op wat extra kriebels en knuffels!

Hey allemaal! Ik ben Machteld. Al vanaf mijn zevende ben ik op Equito te vinden. Pony’s poetsen en meerennen met de beginners vond ik fantastisch. Nu werk ik als hier stalmedewerker en hoop ik instructeur te worden. Als kind was ik helemaal verliefd op Pinto, hij heeft mij van alles geleerd en doet dat uiteraard nog steeds. Inmiddels vind ik Lytske ook heel erg leuk en hoop ik dat wij van elkaar kunnen leren. Ik werk op de donderdagmiddag en de zaterdag, maar je zal me vast vaker tegenkomen! Vragen beantwoorden vind ik een van de leukste dingen, dus stel ze vooral!